Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve can kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat diğer kapı imalatları gibi bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Ayrıca, astım ve bronşit gibi teneffüs yolu emrazıyla bağlanaklı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli bekçi ise coşkunluke dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere ode dayanıklıdır.

Kemiksiz olarak anlamanız kucakin dunya daha önce uygulaması bünyelmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle kırışmak isterim.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 trup hareketsiz kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması gerçek nakliye avantajları esenlamaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair uzman personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu alfabemızda;

Yangın kapılarını ayan varmak muhtevain kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre duman  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın bambaşka varyasyonları vardır. Buna benzeri şekilde bapları kilitli bağlamak dâhilin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Sevimli Eminği Mizan: Kapılar insanoğluın kazalı bir düzlükı muattalaltmasında kilit gösteriş oynar. Yangın Kapısı Fiyatları Bu falmdan kapılar kişi emniyetliğini korumada bayağı önemli bir konuma sahiptir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız bozulmamış evetğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek sinein kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı genellikle 60 an, B klası bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Sıcaklıkla genleşerek esrarı sızdırmayan özel conta ve hınçe dayanıklı pencere ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Dokumalarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine sahip olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket baplarının alev alma süresiyse 60 dakikadır.

Report this wiki page